Valcambi

Valcambi Green Gold aranytömb 1 uncia

75megtekintés
Termék értékelése
712,791Ft
Mentes az adó alól a 2007 évi CXXVII trv. 235§ alapján.
  • Good delivery minősítésü termék
  • Garantált súly és tisztaság

Mennyiség

Árfigyelő

További információk

Tömeg
31.10 g
Gyártó

Forgalmazó

Szabolcs Lízing Kft.

Származási hely

Tisztaság

999,9 ezrelék

Egyedi azonosító

Termékbe vert szériaszám

Csomagolás

gyári műanyag fólia certifikáttal

Adó státusz

Mentes az adó alól a 2007 évi CXXVII trv. 235§ alapján.

Termék leírás

A Valcambi Green Gold aranytömbök egy prémium minőségű nemesfém termék, amelynek eredete teljesen dokumentált és független hitelesítéssel rendelkezik, nyomonkövethető. A termékhez felhasznált arany csak olyan bányákból származik, amelyek betartják a legmagasabb szintű környezetvédelmi, egészségügyi , biztonsági előírásokat, valamint a dolgozók emberi jogait.

A Valcambi által forgalmazott Green Gold kezelése és feldolgozása az üzemekben a beérkezéstől a finomításon át (speciálisan erre a célra kialakított olvasztótégelyek és elektrolitikus finomítók használatával), a folyamatos öntési folyamaton keresztül, a dedikált olvasztótégelyek felhasználásával teljesen elkülönítve történik.  Tehát a teljes ellátási lánc független felügyeleti és auditálási folyamatok irányítása alatt áll és a legmagasabb színvonalat garantálja a vásárlók számára.

A hivatalos „zöld arany” bélyegző garantálja, hogy az Ön által megvásárolt terméket a Valcambi finomította, tesztelte és gyártotta a legszigorúbb környezetvédelmi és emberi jogi irányelvek betartásával.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Valcambi Green Gold aranytömb 1 uncia” értékelése elsőként